ESCO Power
taal: NL|EN|PL|F
baner_oferta_3.jpg

Voor verdere vragen, aarzel niet om ons te contacteren via e-mail: info@escopower.be

ESCO POWER

48 av. Ernest Solvay,
B1480 Saintes, BELGIUM

Tel. +32 (0) 2 717 64 90
Fax. +32 (0) 2 717 64 91

Email : info@escopower.be

baner_informacja_3.jpg

CENTAFLEX-B

FLEXIBELE AS-KOPPELING

De CENTAFLEX-B is een eenvoudig te monteren klauwenkoppeling. Op de naaf, die uit hoogwaardig staal bestaat, worden de gegoten aluminium klauwen gemonteerd. Speciaal ontwerp geschikt voor uw applicatie is mogelijk. De elastische elementen kunnen worden vervangen zonder demontage van de gekoppelde componenten. 

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Voor de verbinding van twee assen, voor vrijwel alle toepassingen waar vermogen wordt overgedragen, maar in het bijzonder wanneer de krachtbron een elektromotor is. 

Typische toepassingsgebieden: 
pompsets, beregeningssystemen, hefinstallaties, servogestuurde andrijvingenKoppel: 0,032 tot 1,4 kNm 
Materiaal: PU en TPE 
Temperatuur PU: -40° tot +80°C 
Temperatuur TPE: -50° tot +150°C

Nominal Torque Tkn Nm

Torsional angle at nominal torque & characteristic

Elastic material & hardness Shore A

Allowable temp.         0C

Oil resistance

Flexibility

Axial

Radial

Angular

32 -1000            45 -1400

40 progressive     
2,50   progressive

Poliuretan  900                                         Hytrel        980   

- 400              + 800

100/100

100/100

50/100


50/100

 
 

Overal waar nodig is, biedt Esco Power, lid van de Esco Group met bijna 70 jaar ervaring, u service, verkoop en naverkoop van aandrijvingen voor uw diesel en hydraulische motoren in de Marine en Industriële toepassingen. Ons gespecialiseerd team in selectie, verkoop en naverkoop, is er voor opgeleid u de juiste oplossing te bieden voor elke marine of industriële applicatie. Twin Disc keerkoppelingen, krachtafnemers, pompaandrijvingen. Braden Carco Gearmatic lieren, hijslieren en planetaire gearboxes. Nam Jet hoog koppel water jets.  Transfluid vloeistofkoppelingen, krachtafnemers, remmen, meervoudige pompaandrijvingen. Twin Disc Technodrive pompaandrijvingen, krachtafnemers, koppelingen. Centa elastische koppelingen. Mekanord keerkoppelingen. Comer planetaire aandrijvingen, assen. Omsi assen. Esco Couplings vaste en flexibele koppelingen. Funk aandrijfassen.
Esco Power heeft ervaring met het ontwerpen van zeer veeleisende aandrijflijnen voor diverse toepassingen, zoals: zware brekers, nood aandrijflijnen, ventilatiesystemem, mixers parallel hybride aandrijvingen. enz. Niet alleen ontwerpen en verkopen, maar ook onze service en onze grote voorraad aan onderdelen voor al deze producten zijn onze sterkte.