ESCO Power
taal: NL|EN|PL|F
baner_oferta_3.jpg

Voor verdere vragen, aarzel niet om ons te contacteren via e-mail: info@escopower.be

ESCO POWER

48 av. Ernest Solvay,
B1480 Saintes, BELGIUM

Tel. +32 (0) 2 717 64 90
Fax. +32 (0) 2 717 64 91

Email : info@escopower.be

baner_informacja_3.jpg

CENTAFLEX-D

FLEXIBELE KOPPELING VOOR DIESELGEDREVEN GENERATOREN EN VERGELIJKBARE AANDRIJVINGEN

De CENTAFLEX-D is een eenvoudige, robuuste, steekbare klauwenkoppeling. 

Verkrijgbaar voor diverse flensaansluitingen. Tevens leverbaar in verschillende naaflengtes. De CENTAFLEX-D is een koppeling die in de ‘gemiddelde stijfheid’ categorie valt. Met andere woorden; de verdraaiingshoek onder koppel, bedraagt ongeveer drie tot vijf graden. Normaliter wordt deze koppeling gebruikt voor aandrijvingen met een zogenaamd overkritisch gebied. Dit betekent dat de bedrijfstoerentallen boven het hoofdresonantietoerental liggen. De massatraagheid van het secundaire deel mag daarom niet te laag zijn. Dergelijke omstandigheden zien we veel bij bijvoorbeeld generator- en pompsets. De koppeling is geschikt voor geflensde en niet- geflensde montage van drijvend en gedreven deel. 

Koppel: 0,28 tot 40 kNm 
Materiaal: NBR 
Temperatuur: -25° tot +80°C

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Dieselgedreven generatoren, pompen en vergelijkbare aandrijvingen, waarbij hoge vermogens overgebracht moeten worden.
 

Nominal Torque Tkn Nm

Torsional  angle at nominal torque & characteristics

Elastic material & hardness Shora A

Allowable temp.         0C

Oil Resistance

Flexibility

Axial

Radial

Angular

280 - 20000      

30 do 50 1)   progressive

NBR                    500 do 750   

- 450              + 900

75/100

75/100

50/100


50/100

 
 

Overal waar nodig is, biedt Esco Power, lid van de Esco Group met bijna 70 jaar ervaring, u service, verkoop en naverkoop van aandrijvingen voor uw diesel en hydraulische motoren in de Marine en Industriële toepassingen. Ons gespecialiseerd team in selectie, verkoop en naverkoop, is er voor opgeleid u de juiste oplossing te bieden voor elke marine of industriële applicatie. Twin Disc keerkoppelingen, krachtafnemers, pompaandrijvingen. Braden Carco Gearmatic lieren, hijslieren en planetaire gearboxes. Nam Jet hoog koppel water jets.  Transfluid vloeistofkoppelingen, krachtafnemers, remmen, meervoudige pompaandrijvingen. Twin Disc Technodrive pompaandrijvingen, krachtafnemers, koppelingen. Centa elastische koppelingen. Mekanord keerkoppelingen. Comer planetaire aandrijvingen, assen. Omsi assen. Esco Couplings vaste en flexibele koppelingen. Funk aandrijfassen.
Esco Power heeft ervaring met het ontwerpen van zeer veeleisende aandrijflijnen voor diverse toepassingen, zoals: zware brekers, nood aandrijflijnen, ventilatiesystemem, mixers parallel hybride aandrijvingen. enz. Niet alleen ontwerpen en verkopen, maar ook onze service en onze grote voorraad aan onderdelen voor al deze producten zijn onze sterkte.