ESCO Power
taal: NL|EN|PL|F
baner_oferta_3.jpg

Voor verdere vragen, aarzel niet om ons te contacteren via e-mail: info@escopower.be

ESCO POWER

48 av. Ernest Solvay,
B1480 Saintes, BELGIUM

Tel. +32 (0) 2 717 64 90
Fax. +32 (0) 2 717 64 91

Email : info@escopower.be

baner_informacja_3.jpg

CENTAFLEX-E

EENVOUDIGE, ROBUUSTE, STEEKBARE KLAUWENKOPPELING

Als afgeleide van de CENTAFLEX-D is deze koppeling geschikt voor as-as verbindingen. Ook zijn verschillende naaflengtes standaard leverbaar. De CENTAFLEX-E is een koppeling die valt onder de gemiddelde stijfheidscategorie. Met andere woorden, de verdraaiingshoek onder koppel bedraagt ongeveer drie tot vijf graden. Normaliter wordt deze koppeling gebruikt voor aandrijvingen met een zogenaamd overkritisch gebied. De bedrijfstoerentallen liggen dan boven het hoofdresonantie toerental. De massatraagheid van het secundaire deel mag daarom niet te laag zijn. Zulke omstandigheden vindt men veelal bij onder meer generatorsets en pompsets. De koppeling is niet geschikt voor geflensde montage. Flexibele opstelling onder een niet geflensde unit voor alleen het drijvende of gedreven deel, of een combinatie van beiden, is niet toegestaan. De bouwvorm drie, laat radiale vervanging van de rubberdelen zonder demontage van de gekoppelde assen toe. 

Koppel: 0,075 tot 40 kNm 
Materiaal: NBR 
Temperatuur: -25° tot 80°C
 

TOEPASSINGSGEBIEDEN

De CENTAFLEX-E is met name geschikt voor as-as verbindingen waarbij het vermogen veelal met een elektromotor wordt geleverd. In de dubbelwerkende cardanisch uitgevoerde tussenasconstructie vindt de CENTAFLEX-E vele toepassingen in zwaarbelaste aandrijvingen, zoals baggerinstallaties, walsaandrijvingen etc.

Nominal Torque Tkn Nm

Torsional angle at nominal torque & characteristic

Elastic material & hardness Shore A

Allowable temp.         0C

Oil resistance

Flexible

Axial

Radial

Angular

75 - 20000       

30 do 50 1)   progressive

NBR                750   

- 450              + 900

75/100

75/100

50/100


50/100

 
 

Overal waar nodig is, biedt Esco Power, lid van de Esco Group met bijna 70 jaar ervaring, u service, verkoop en naverkoop van aandrijvingen voor uw diesel en hydraulische motoren in de Marine en Industriële toepassingen. Ons gespecialiseerd team in selectie, verkoop en naverkoop, is er voor opgeleid u de juiste oplossing te bieden voor elke marine of industriële applicatie. Twin Disc keerkoppelingen, krachtafnemers, pompaandrijvingen. Braden Carco Gearmatic lieren, hijslieren en planetaire gearboxes. Nam Jet hoog koppel water jets.  Transfluid vloeistofkoppelingen, krachtafnemers, remmen, meervoudige pompaandrijvingen. Twin Disc Technodrive pompaandrijvingen, krachtafnemers, koppelingen. Centa elastische koppelingen. Mekanord keerkoppelingen. Comer planetaire aandrijvingen, assen. Omsi assen. Esco Couplings vaste en flexibele koppelingen. Funk aandrijfassen.
Esco Power heeft ervaring met het ontwerpen van zeer veeleisende aandrijflijnen voor diverse toepassingen, zoals: zware brekers, nood aandrijflijnen, ventilatiesystemem, mixers parallel hybride aandrijvingen. enz. Niet alleen ontwerpen en verkopen, maar ook onze service en onze grote voorraad aan onderdelen voor al deze producten zijn onze sterkte.