ESCO Power
taal: NL|EN|PL|F
baner_oferta_3.jpg

Voor verdere vragen, aarzel niet om ons te contacteren via e-mail: info@escopower.be

ESCO POWER

48 av. Ernest Solvay,
B1480 Saintes, BELGIUM

Tel. +32 (0) 2 717 64 90
Fax. +32 (0) 2 717 64 91

Email : info@escopower.be

baner_informacja_3.jpg

CENTAFLEX-H

TORSIESTIJVE KOPPELING VOOR DIESELGEDREVEN HYDRAULIEKPOMPEN

DE CENTAFLEX-H is een robuuste, steekbare, relatief stijve koppeling, die altijd onderkritisch geselecteerd is. De CF-H is tevens resistent tegen olie en hoge temperaturen, speciaal ontworpen voor aandrijving van diesel aangedreven hydraulische pompen die via het vliegwielhuis aan de motor worden gekoppeld. 

Bouwvorm 4 heeft een geïntegreerde vliegwieladaptieflens, conform SAE 10, 11½ en 14 inch. Ook vele varianten, de zogenaamde pompadaptieplaten, ontworpen voor montage van hydrauliekpompen aan motorvliegwielhuizen zijn leverbaar. De naven zijn met alle mogelijk splinetypes en het welbekende centaloc- systeem leverbaar. 

Koppel: 0,1 tot 4 kNm 
Materiaal: TPE 
Temperatuur: -50° tot +150°C

TOEPASSINGSGEBIEDEN

De CENTAFLEX-H heeft zich door de jaren bewezen door uitzonderlijke prestaties voor hydraustatische aandrijvingen.

Nominal Torque Tkn Nm

Torsional angle at nominal torque & characteristic

Elastic material & hardness Shore A

Allowabl temp.         0C

Oil resistance

Flexibility

Axial

Radial

Angular

100 - 4000

0,20 do 0,30    linear

Hytrel                          980   

- 500              +1500

100/100

75/100

25/100

 25/100

 

Overal waar nodig is, biedt Esco Power, lid van de Esco Group met bijna 70 jaar ervaring, u service, verkoop en naverkoop van aandrijvingen voor uw diesel en hydraulische motoren in de Marine en Industriële toepassingen. Ons gespecialiseerd team in selectie, verkoop en naverkoop, is er voor opgeleid u de juiste oplossing te bieden voor elke marine of industriële applicatie. Twin Disc keerkoppelingen, krachtafnemers, pompaandrijvingen. Braden Carco Gearmatic lieren, hijslieren en planetaire gearboxes. Nam Jet hoog koppel water jets.  Transfluid vloeistofkoppelingen, krachtafnemers, remmen, meervoudige pompaandrijvingen. Twin Disc Technodrive pompaandrijvingen, krachtafnemers, koppelingen. Centa elastische koppelingen. Mekanord keerkoppelingen. Comer planetaire aandrijvingen, assen. Omsi assen. Esco Couplings vaste en flexibele koppelingen. Funk aandrijfassen.
Esco Power heeft ervaring met het ontwerpen van zeer veeleisende aandrijflijnen voor diverse toepassingen, zoals: zware brekers, nood aandrijflijnen, ventilatiesystemem, mixers parallel hybride aandrijvingen. enz. Niet alleen ontwerpen en verkopen, maar ook onze service en onze grote voorraad aan onderdelen voor al deze producten zijn onze sterkte.