ESCO Power
taal: NL|EN|PL|F
baner_oferta_3.jpg

Voor verdere vragen, aarzel niet om ons te contacteren via e-mail: info@escopower.be

ESCO POWER

48 av. Ernest Solvay,
B1480 Saintes, BELGIUM

Tel. +32 (0) 2 717 64 90
Fax. +32 (0) 2 717 64 91

Email : info@escopower.be

baner_informacja_3.jpg

CENTAMAX-S

HOOG FLEXIBELE KOPPELING VOOR DIESELMOTOREN

De CENTAMAX is een hoogelastisch schijfbandkoppeling, die tijdens de introductie in 1980 de eerste was in zijn soort, en de basis vormt voor latere ontwerpen. 

Verkrijgbaar in de standaard steekbare uitvoering voor montage in SAE vliegwielhuisconstructies, als in radiaal uitbouwbare uitvoering voor montage in los van elkaar en star opgestelde componenten. De flexibele elementen zijn vervaardigd uit rubber of hittebestendige siliconen. Momenten tot 30.000Nm zijn mogelijk. 

Koppel: 0,1 tot 24 kNm 
Materiaal: NR en Si 
Temperatuur NR: -45° tot +80°C 
Temperatuur Si: -45° tot +120°C

TOEPASSINGSGEBIEDEN

De CENTAMAX is geschikt voor toepassingen voor vrijwel alle mogelijke diesel aangedreven componenten waarbij het torsiegedrag een relatief zachte koppeling vereist. Hierbij valt te denken aan pompverdeelkasten, planetaire verdeelkasten, compressoren, generatoren, pompsets en railvoertuigen.

Nominal Torque Tkn Nm

Torsional angle at nominal torque & characteristic

Elastic material and Hardness Shore A

Allowable temp.       0C

Oil resistance

Flexibility

Axial

Radial

Angular

100 - 40000

5-16 0 1 ) linear

natural rubber or silicone              500 do 750 

- 450              + 900                                                                     - 400              + 1200

0/100

75/100

50/100

75/100

Overal waar nodig is, biedt Esco Power, lid van de Esco Group met bijna 70 jaar ervaring, u service, verkoop en naverkoop van aandrijvingen voor uw diesel en hydraulische motoren in de Marine en Industriële toepassingen. Ons gespecialiseerd team in selectie, verkoop en naverkoop, is er voor opgeleid u de juiste oplossing te bieden voor elke marine of industriële applicatie. Twin Disc keerkoppelingen, krachtafnemers, pompaandrijvingen. Braden Carco Gearmatic lieren, hijslieren en planetaire gearboxes. Nam Jet hoog koppel water jets.  Transfluid vloeistofkoppelingen, krachtafnemers, remmen, meervoudige pompaandrijvingen. Twin Disc Technodrive pompaandrijvingen, krachtafnemers, koppelingen. Centa elastische koppelingen. Mekanord keerkoppelingen. Comer planetaire aandrijvingen, assen. Omsi assen. Esco Couplings vaste en flexibele koppelingen. Funk aandrijfassen.
Esco Power heeft ervaring met het ontwerpen van zeer veeleisende aandrijflijnen voor diverse toepassingen, zoals: zware brekers, nood aandrijflijnen, ventilatiesystemem, mixers parallel hybride aandrijvingen. enz. Niet alleen ontwerpen en verkopen, maar ook onze service en onze grote voorraad aan onderdelen voor al deze producten zijn onze sterkte.