ESCO Power
taal: NL|EN|PL|F
baner_oferta_3.jpg

Voor verdere vragen, aarzel niet om ons te contacteren via e-mail: info@escopower.be

ESCO POWER

48 av. Ernest Solvay,
B1480 Saintes, BELGIUM

Tel. +32 (0) 2 717 64 90
Fax. +32 (0) 2 717 64 91

Email : info@escopower.be

baner_informacja_3.jpg

CENTAX-SEC-NL

HOOGELASTISCHE LENKERKOPPELING VOOR LAAG FREQUENTE OPSTELLING VAN DE DIESELMOTOR

De CENTAX-SEC-NL is speciaal ontworpen voor flexibel opgestelde, snel lopende dieselmotoren, geschikt voor koppels van 1,1 tot 25 kNm. 

Deze nieuwe serie is in staat om grote axiale-, radiale- en hoekafwijkingen tussen de dieselmotor en de tandwielkast te compenseren. De bewegingsvrijheid dankt deze koppeling aan de unieke ‘lenkers’. Deze lenkers zijn in draairichting stijf, terwijl ze een geringe reactiekracht leveren in alle andere richtingen. De massaschijf aan de secundaire zijde van de koppeling, zorgt ervoor dat kritische resonanties naar lage toerentalbereiken worden verschoven. Daarbij passen de CENTAX-NL koppelingen op alle SAE vliegwielen. Met de lancering van de CENTAX-NL serie, biedt CENTA aanmerkelijke voordelen voor toepassingen in de luxe jachtbouw, ferry’s en marine schepen. 

Koppel: 1,1 tot 25 kNm 
Materiaal: NR 
Temperatuur: -45° tot +80°C

TOEPASSINGSGEBIEDEN

CENTAX koppelingen worden sinds 1988 succesvol ingezet. Inmiddels hebben meer dan 20.000 koppelingen hun toepassing gevonden in scheepsvoortstuwingsinstallaties, generatorsets, bouwmachines, treinen etc.

Overal waar nodig is, biedt Esco Power, lid van de Esco Group met bijna 70 jaar ervaring, u service, verkoop en naverkoop van aandrijvingen voor uw diesel en hydraulische motoren in de Marine en Industriële toepassingen. Ons gespecialiseerd team in selectie, verkoop en naverkoop, is er voor opgeleid u de juiste oplossing te bieden voor elke marine of industriële applicatie. Twin Disc keerkoppelingen, krachtafnemers, pompaandrijvingen. Braden Carco Gearmatic lieren, hijslieren en planetaire gearboxes. Nam Jet hoog koppel water jets.  Transfluid vloeistofkoppelingen, krachtafnemers, remmen, meervoudige pompaandrijvingen. Twin Disc Technodrive pompaandrijvingen, krachtafnemers, koppelingen. Centa elastische koppelingen. Mekanord keerkoppelingen. Comer planetaire aandrijvingen, assen. Omsi assen. Esco Couplings vaste en flexibele koppelingen. Funk aandrijfassen.
Esco Power heeft ervaring met het ontwerpen van zeer veeleisende aandrijflijnen voor diverse toepassingen, zoals: zware brekers, nood aandrijflijnen, ventilatiesystemem, mixers parallel hybride aandrijvingen. enz. Niet alleen ontwerpen en verkopen, maar ook onze service en onze grote voorraad aan onderdelen voor al deze producten zijn onze sterkte.