ESCO Power
taal: NL|EN|PL|F
baner_oferta_3.jpg

Voor verdere vragen, aarzel niet om ons te contacteren via e-mail: info@escopower.be

ESCO POWER

48 av. Ernest Solvay,
B1480 Saintes, BELGIUM

Tel. +32 (0) 2 717 64 90
Fax. +32 (0) 2 717 64 91

Email : info@escopower.be

baner_informacja_3.jpg

Esco Parallel Hybride Aandrijving

Parallel Hybrid Drive

De Parallel Hybride Transmissie PHT geeft uw aandrijflijn twee verschillende mogelijkheden met de voordelen van beide: diesel en electrisch. Beide kunnen gebruikt worden binnen het optimale deel van hun curves, de elektrische motor kan ook gebruikt worden als generator. Dit is de ideale oplossing voor vele mobiele, industriele en marine doeleinden. 

Werking:
Wanneer de hoofdmotor in werking is, wordt de PHT clutch ingeschakeld en drijft onmiddellijk de keerkoppeling of transmissie aan. Als deze niet op maximaal vermogen werkt kan er extra energie via de PTO naar een generator gestuurd worden, voor het opladen van batterijen of eventuele andere toepassingen. Wanneer de hoofdmotor niet in werking is, wordt de PHT clutch uitgeschakeld en wordt de generator een electrische motor en fungeert deze als energiebron voor de aandrijflijn.

Parallel Hybrid Drive 420 Diagram

Extra voordelen:

- De PHT geeft een versnelling van 0,67/1 (2000 -> 3000 rpm) naar de PTO. Dit wil zeggen een kleiner elektrisch pakket, dus minder kosten. Gebruikmakend van de PTI voor de energiebron zal de verhouding 1,5/1 het koppel op de aandrijflijn evenzeer verhogen.

- De PHT kan geplaatst worden tussen een dieselmotor en een marine koppeling of transmissie.

- Twee energiebronnen zijn beschikbaar en kunnen gebruikt worden in het optimaal deel van hun efficientiecurve of met synchronisatie kunnen beide samen gebruikt worden als boost.

Your Parallel Hybrid Drive Solution

Als u vragen heeft over hoe de hybride oplossing te inplanteren voor de drijvende lijn van uw voertuig of boot, aarzel dan niet om kontact met ons op te nemen.

 

We kijken uit naar uw vragen,

Esco Power Team.

Overal waar nodig is, biedt Esco Power, lid van de Esco Group met bijna 70 jaar ervaring, u service, verkoop en naverkoop van aandrijvingen voor uw diesel en hydraulische motoren in de Marine en Industriële toepassingen. Ons gespecialiseerd team in selectie, verkoop en naverkoop, is er voor opgeleid u de juiste oplossing te bieden voor elke marine of industriële applicatie. Twin Disc keerkoppelingen, krachtafnemers, pompaandrijvingen. Braden Carco Gearmatic lieren, hijslieren en planetaire gearboxes. Nam Jet hoog koppel water jets.  Transfluid vloeistofkoppelingen, krachtafnemers, remmen, meervoudige pompaandrijvingen. Twin Disc Technodrive pompaandrijvingen, krachtafnemers, koppelingen. Centa elastische koppelingen. Mekanord keerkoppelingen. Comer planetaire aandrijvingen, assen. Omsi assen. Esco Couplings vaste en flexibele koppelingen. Funk aandrijfassen.
Esco Power heeft ervaring met het ontwerpen van zeer veeleisende aandrijflijnen voor diverse toepassingen, zoals: zware brekers, nood aandrijflijnen, ventilatiesystemem, mixers parallel hybride aandrijvingen. enz. Niet alleen ontwerpen en verkopen, maar ook onze service en onze grote voorraad aan onderdelen voor al deze producten zijn onze sterkte.