ESCO Power
taal: NL|EN|PL|F

Arneson Surface Drives

Voor de ultieme snelheid, wendbaarheid, efficiëntie en betrouwbaarheid overtreft niets de Twin Disc Arneson Surface Drive. Hun oppervlak-piercing propellerontwerp vermindert de onderwater luchtweerstand met 50% ten opzichte van een conventionele ondergedompelde propeller aandrijvingsysteem. De enige oppervlakken die in contact komen met het water zijn de schroefbladen en een beschermende skeg. Dit resulteert in een hogere totale snelheid, snellere acceleratie en een beter vermogensverhouding. 50% minder weerstand verbetert het brandstofgebruik en verlaagt dus ook de operationele kosten.

Voor de ultieme snelheid, wendbaarheid, efficiëntie en betrouwbaarheid overtreft niets
de Twin Disc Arneson Surface Drives.

Duizenden van deze aandrijvingen zijn al vele jaren succesvol actief in pleziervaartuigen, comerciële en militaire toepassingen, en over heel de wereld.

 

Trimbare Shroefas

De schroefas is verticaal verstelbaar, dit voor een optimale stuwkracht bij variërende belasting.

Positive stuwkracht sturing

In tegenstelling tot de conventionele systemen met een vector prop stuwkracht van een roer, de Arneson Surface Drives ondersteunen onderhoek de richting van de beweging, het maximaliseert de sturing en de reactie.

Responsieve Wendbaarheid

Schroeven bevinden zich achter de romp, om de sturingsmogelijheden te verhogen, de wendbaarheid te verbeteren en dit alles bij alle snelheden.

Ondiep water mogelijkheden

De aandrijving heeft een trimbare schroefas en geen vaste onderwater aanhangsels, zo is er beduidend minder diepgang dan conventioneel aangedreven rompen.

Overal waar nodig is, biedt Esco Power, lid van de Esco Group met bijna 70 jaar ervaring, u service, verkoop en naverkoop van aandrijvingen voor uw diesel en hydraulische motoren in de Marine en Industriële toepassingen. Ons gespecialiseerd team in selectie, verkoop en naverkoop, is er voor opgeleid u de juiste oplossing te bieden voor elke marine of industriële applicatie. Twin Disc keerkoppelingen, krachtafnemers, pompaandrijvingen. Braden Carco Gearmatic lieren, hijslieren en planetaire gearboxes. Nam Jet hoog koppel water jets.  Transfluid vloeistofkoppelingen, krachtafnemers, remmen, meervoudige pompaandrijvingen. Twin Disc Technodrive pompaandrijvingen, krachtafnemers, koppelingen. Centa elastische koppelingen. Mekanord keerkoppelingen. Comer planetaire aandrijvingen, assen. Omsi assen. Esco Couplings vaste en flexibele koppelingen. Funk aandrijfassen.
Esco Power heeft ervaring met het ontwerpen van zeer veeleisende aandrijflijnen voor diverse toepassingen, zoals: zware brekers, nood aandrijflijnen, ventilatiesystemem, mixers parallel hybride aandrijvingen. enz. Niet alleen ontwerpen en verkopen, maar ook onze service en onze grote voorraad aan onderdelen voor al deze producten zijn onze sterkte.