ESCO Power
taal: NL|EN|PL|F

Express Joystick

Twin Disc Express Joystick SysteemŽ

Het is vrij simpel, koop geen volgende boot zonder Express Joystic!Het Twin Disc Joystic systeem (EJS) is een revolutionair systeem dat het maneuvreren aan lage snelheid van uw diesel aangedreven conventionele aandrijflijn, in combinatie met een hydraulische boegschroef, van uw boot mogelijk maakt. Met een simpele vingertoets heb je onmiddellijk controle over richting en snelheid. Onmiddellijk zacht, zonder horten of stoten, geruisloos dit allemaal dankzij de Quick Shift overbrenging en de EC300 controle technologie. De EJS houdt tegelijkertijd en zonder problemen de motor, koppeling en boegschroef onder controle. Je kan je boot moeiteloos verplaatsen in elke richting, zelfs draaien om zijn eigen as is geen probleem. De prestaties liggen drastisch hoger dan enig welk ander systeem ook. Het Twin Disc Express Joystic systeem brengt onvergelijkbare controle en genot om zelfs het moeilijkste aanmeren tot een goed einde te brengen. Eens je het geprobeerd hebt, kun je niet meer zonder.

De Twin Disc Express Joystic brengt u met een vingertoets naar een nieuw niveau in het controleren van uw boot. U duwt letterlijk de joystic in de richting die u wilt, zonder aarzelen zullen alle voortstuwingscomponenten, rechtevenredig met de druk op de joystict uw schip verplaatsen, in de richting die u wilt en met de gevraagde snelheid. U kunt de boot in elke richting sturen zonder enig probleem. U kan zelfs 360° draaien om zijn as. U kan zich niet voorstellen hoe soepel en vol vertrouwen U de boot zal maneuvreren in uitdagende situaties en bij het aanmeren.

Overal waar nodig is, biedt Esco Power, lid van de Esco Group met bijna 70 jaar ervaring, u service, verkoop en naverkoop van aandrijvingen voor uw diesel en hydraulische motoren in de Marine en Industriële toepassingen. Ons gespecialiseerd team in selectie, verkoop en naverkoop, is er voor opgeleid u de juiste oplossing te bieden voor elke marine of industriële applicatie. Twin Disc keerkoppelingen, krachtafnemers, pompaandrijvingen. Braden Carco Gearmatic lieren, hijslieren en planetaire gearboxes. Nam Jet hoog koppel water jets.  Transfluid vloeistofkoppelingen, krachtafnemers, remmen, meervoudige pompaandrijvingen. Twin Disc Technodrive pompaandrijvingen, krachtafnemers, koppelingen. Centa elastische koppelingen. Mekanord keerkoppelingen. Comer planetaire aandrijvingen, assen. Omsi assen. Esco Couplings vaste en flexibele koppelingen. Funk aandrijfassen.
Esco Power heeft ervaring met het ontwerpen van zeer veeleisende aandrijflijnen voor diverse toepassingen, zoals: zware brekers, nood aandrijflijnen, ventilatiesystemem, mixers parallel hybride aandrijvingen. enz. Niet alleen ontwerpen en verkopen, maar ook onze service en onze grote voorraad aan onderdelen voor al deze producten zijn onze sterkte.