ESCO Power
taal: NL|EN|PL|F

Power Commander

TWIN DISC POWER COMMANDER

geeft ultieme controle over uw dieselmotor en keerkoppeling in uw handen

De Twin Disc Power Commander elektronische besturing geeft je totale controle over uw aandrijflijn met extreme precisie en dit met een simpele vingertoets. Met 1 hendel per motor, kunt u uw boot snelheid en richting geven in 1 beweging. Zo krijg je gehele controle over  het snelheidsbereik. De Twin Disc elektronische besturing is zo betrouwbaar als ze voorspelbaar is. Een waterdichte uitvoering is verkrijgbaar voor de meest extreme toepassingen. De Power Commander is veelzijdig, robuust en eenvoudig te installeren. Ze zijn ontworpen voor zowat alle elektronische motoren en transmissies. De controls zijn leverbaar in chroom en zwart.

Optimaal gebruik en optionele voordelen van de Twin Disc QuickShift® marine gears:

  • Trolling mode: optimale lage snelheidscontrole met vast motor toerental.
  • Cruise mode: normale manier van zeilen, maar met een zeer snelle en zeer zachte betrokkenheid, 
  • Express mode: unieke combinatie van trolling op laag toerentaal met overbrenging van het volledige vermogen door een hendeltoets.

Overal waar nodig is, biedt Esco Power, lid van de Esco Group met bijna 70 jaar ervaring, u service, verkoop en naverkoop van aandrijvingen voor uw diesel en hydraulische motoren in de Marine en Industriële toepassingen. Ons gespecialiseerd team in selectie, verkoop en naverkoop, is er voor opgeleid u de juiste oplossing te bieden voor elke marine of industriële applicatie. Twin Disc keerkoppelingen, krachtafnemers, pompaandrijvingen. Braden Carco Gearmatic lieren, hijslieren en planetaire gearboxes. Nam Jet hoog koppel water jets.  Transfluid vloeistofkoppelingen, krachtafnemers, remmen, meervoudige pompaandrijvingen. Twin Disc Technodrive pompaandrijvingen, krachtafnemers, koppelingen. Centa elastische koppelingen. Mekanord keerkoppelingen. Comer planetaire aandrijvingen, assen. Omsi assen. Esco Couplings vaste en flexibele koppelingen. Funk aandrijfassen.
Esco Power heeft ervaring met het ontwerpen van zeer veeleisende aandrijflijnen voor diverse toepassingen, zoals: zware brekers, nood aandrijflijnen, ventilatiesystemem, mixers parallel hybride aandrijvingen. enz. Niet alleen ontwerpen en verkopen, maar ook onze service en onze grote voorraad aan onderdelen voor al deze producten zijn onze sterkte.