ESCO Power
taal: NL|EN|PL|F

Rolla Propellers

Rolla Propellers

Het nieuwste lid van de Twin Disc familie inzake Marine voortstuwingsproducten.

Met de toevoeging van de Rolla schroeven aan het Twin Disc gamma, hebben we nu voor de motorfabrikanten, boot ontwerpers, bouwers, eigenaren en gebruikers een bron voor de grootste gecombineerde aandrijftechnologie. Rolla biedt een breed gamma aan diensten, voor vrijwel elk aspect van schroef ontwerp, fabricage en doeleinden. 

Sinds 1963 is de naam Rolla synoniem voor hoogste efficiëntie, hoogste kwaliteit van schroeven in de wereld, uniek in deze industrie. De integratie van een volledige analyse en schroef ontwerp maakt het mogelijk de meest efficiënte oplossing voor elke prestatie en gebruiksprofiel weer te geven.

Overal waar nodig is, biedt Esco Power, lid van de Esco Group met bijna 70 jaar ervaring, u service, verkoop en naverkoop van aandrijvingen voor uw diesel en hydraulische motoren in de Marine en Industriële toepassingen. Ons gespecialiseerd team in selectie, verkoop en naverkoop, is er voor opgeleid u de juiste oplossing te bieden voor elke marine of industriële applicatie. Twin Disc keerkoppelingen, krachtafnemers, pompaandrijvingen. Braden Carco Gearmatic lieren, hijslieren en planetaire gearboxes. Nam Jet hoog koppel water jets.  Transfluid vloeistofkoppelingen, krachtafnemers, remmen, meervoudige pompaandrijvingen. Twin Disc Technodrive pompaandrijvingen, krachtafnemers, koppelingen. Centa elastische koppelingen. Mekanord keerkoppelingen. Comer planetaire aandrijvingen, assen. Omsi assen. Esco Couplings vaste en flexibele koppelingen. Funk aandrijfassen.
Esco Power heeft ervaring met het ontwerpen van zeer veeleisende aandrijflijnen voor diverse toepassingen, zoals: zware brekers, nood aandrijflijnen, ventilatiesystemem, mixers parallel hybride aandrijvingen. enz. Niet alleen ontwerpen en verkopen, maar ook onze service en onze grote voorraad aan onderdelen voor al deze producten zijn onze sterkte.