ESCO Power
taal: NL|EN|PL|F

Zeilbootaandrijvingen

De Sea Prop60 zeilboot schroefsysteem.

De Sea Prop60 zeilaandrijving is een voortstuwingssysteem voor zeilboten met motoren met een vermogen tot 56kW (75hp) bij 3600 rpm. Zeilbootfabrikanten en gebruikers vinden snel de voordelen van dit systeem.

Met de SeaProp60 zeilaandrijving, de zeilbootfabrikant zal, ten opzichte van de beperkingen en problemen van de conventionele schroeflijn installaties, een snellere, veelzijdiger en vereenvoudigd motor installatieproces bekomen.

Geen schroefas, en ook geen bijbehorende koppeling, pakkingbus, cutless lager, schroefaskoker en strut. Alsook geëlimineerd zijn de afstelprocedures die tussen de motor en de as moeten worden uitgevoerd.

Ervaren zeilbooteigenaars herkennen zeilaandrijvingen als efficiënter, stiller, bieden veel minder trillinigen naar de boot en is soepeler. De SeaProp60 kan gekoppeld worden aan een aantal vaste opklapbare schroeven.

 

 

RATIO INPUT RATINGS - PLEASURE kW (HP)
Forward Reverse 2800 rpm 3000 rpm 3600 rpm
2.15 2.15 43 (59) 46 (63) 55 (75)
2.38 2.38 34 (46) 36 (50) 44 (60)

Overal waar nodig is, biedt Esco Power, lid van de Esco Group met bijna 70 jaar ervaring, u service, verkoop en naverkoop van aandrijvingen voor uw diesel en hydraulische motoren in de Marine en Industriële toepassingen. Ons gespecialiseerd team in selectie, verkoop en naverkoop, is er voor opgeleid u de juiste oplossing te bieden voor elke marine of industriële applicatie. Twin Disc keerkoppelingen, krachtafnemers, pompaandrijvingen. Braden Carco Gearmatic lieren, hijslieren en planetaire gearboxes. Nam Jet hoog koppel water jets.  Transfluid vloeistofkoppelingen, krachtafnemers, remmen, meervoudige pompaandrijvingen. Twin Disc Technodrive pompaandrijvingen, krachtafnemers, koppelingen. Centa elastische koppelingen. Mekanord keerkoppelingen. Comer planetaire aandrijvingen, assen. Omsi assen. Esco Couplings vaste en flexibele koppelingen. Funk aandrijfassen.
Esco Power heeft ervaring met het ontwerpen van zeer veeleisende aandrijflijnen voor diverse toepassingen, zoals: zware brekers, nood aandrijflijnen, ventilatiesystemem, mixers parallel hybride aandrijvingen. enz. Niet alleen ontwerpen en verkopen, maar ook onze service en onze grote voorraad aan onderdelen voor al deze producten zijn onze sterkte.