ESCO Power
taal: NL|EN|PL|F
baner_oferta_3.jpg

Voor verdere vragen, aarzel niet om ons te contacteren via e-mail: info@escopower.be

ESCO POWER

48 av. Ernest Solvay,
B1480 Saintes, BELGIUM

Tel. +32 (0) 2 717 64 90
Fax. +32 (0) 2 717 64 91

Email : info@escopower.be

baner_informacja_3.jpg

Centa Couplings

CENTA is wereldwijd marktleider op het gebied van elastische aandrijfcomponenten voor industriële, maritieme en energietoepassingen. Imiddels zijn er meer dan 16 miljoen CENTA elastische koppelingen en aandrijfassen geïnstalleerd sinds de oprichting in 1970.

Hieronder coorbeelden van de meest bekende flexibele koppelingen.

1_1.jpg

CENTAFLEX-A

Hoog elastische koppeling voor een brede waaier toepassingen met een maximaal aan inbouwvarianten.more...
3_1.jpg

CENTAFLEX-D

Flexibele koppeling voor dieselgescheven genesatoren en vergelijkbase aandrijvingen.more...
8_1.jpg

CENTAMAX-S

Hoog flexibele koppeling voor dieselmotoren. Voor resonante werking van de platen, die gevoelig zijn voor torsietrilkingen.more...

Overal waar nodig is, biedt Esco Power, lid van de Esco Group met bijna 70 jaar ervaring, u service, verkoop en naverkoop van aandrijvingen voor uw diesel en hydraulische motoren in de Marine en Industriële toepassingen. Ons gespecialiseerd team in selectie, verkoop en naverkoop, is er voor opgeleid u de juiste oplossing te bieden voor elke marine of industriële applicatie. Twin Disc keerkoppelingen, krachtafnemers, pompaandrijvingen. Braden Carco Gearmatic lieren, hijslieren en planetaire gearboxes. Nam Jet hoog koppel water jets.  Transfluid vloeistofkoppelingen, krachtafnemers, remmen, meervoudige pompaandrijvingen. Twin Disc Technodrive pompaandrijvingen, krachtafnemers, koppelingen. Centa elastische koppelingen. Mekanord keerkoppelingen. Comer planetaire aandrijvingen, assen. Omsi assen. Esco Couplings vaste en flexibele koppelingen. Funk aandrijfassen.
Esco Power heeft ervaring met het ontwerpen van zeer veeleisende aandrijflijnen voor diverse toepassingen, zoals: zware brekers, nood aandrijflijnen, ventilatiesystemem, mixers parallel hybride aandrijvingen. enz. Niet alleen ontwerpen en verkopen, maar ook onze service en onze grote voorraad aan onderdelen voor al deze producten zijn onze sterkte.